PROGRAM Biklijada i Biciklijada 2014.

petak , 10.10.2014.



U subotu 11. listopada na igralištu Osnovne škole 'Vrgorac' održati će se ovogodišnje izdanje pučke manifestacije Biklijada, s početkom u 16 sati.
Na večernjem sajmu planirana je degustacija bikle, biti će ponuđena domaća vina, te promovirani domaći proizvodi na štandovima proizvođača koji će se moći kupiti. Gastro ponuda će također biti velika, a posjetitelji će moći degustirati i kupiti razne domaće specijalitete.
U 20 sati započinje folkorno zabavni program na kojemu će sudjelovati KUD Vrgorska krajina, KUD Dusina i FA Matokit, te njihovi gosti i na koncu vrgorski slavuj Ante Markotić Đulio. U 21:30 sati biti će dodijeljene nagrade Turističke zajednice Vrgorca za najoriginalniji štand i suvenir. U 22 sata u organizaciji festivala Zagora gori održati će se after party na kojemu će nastupiti Soul fingers.
Biklijadi će prethoditi i Biciklijada u organizaciji Biciklističke udruge Prančiok koja će krenuti u 14 sati s Korza prema Dragljanima.
Organizator Biklijade je Turistička zajednica Grada Vrgorca. Pokrovitelj je Grad Vrgorac, a partneri: Osnovna škola "Vrgorac", Srednja Škola "Tin Ujević" i Festival Zagora gori (Udruga Vrgoračke novine).

<< Arhiva >>