Podaci o potrošnji vode odsad na internetu

četvrtak , 06.11.2014.



Komunalno d.o.o. Vrgorac pokrenulo je jednostavan, ali vrlo koristan računalni program putem kojega će svaki korisnik njihovih usluga moći s dva-tri klika mišom pregledati svoju financijsku karticu, zatim stanje dugovanja prema Komunalnom, stanje očitanja vodomjerila, a moći će i izmijeniti korisničko ime i lozinku, ako to ocijeni potrebnim. Na istom mjestu moći će se ponovno ispisati račun.

Građani će moći pristupiti programu nakon što dobiju račun za potrošenu vodu za listopad, na kojemu će biti otisnuti korisničko ime i lozinka za svakog pojedinog korisnika koji su potrebni za nesmetani pregled navedenih podataka. Korisničko ime i lozinku potrebno je upisati na internetskoj stranici Komunalnog - http://www.vrgorac.komunalno.com/ i to je sve. Podaci o računima i stanju vodomjerila prezentirani su na vrlo jednostavan i lako shvatljiv način putem grafikona i jednostavnih tablica.

Ovaj projekt omogućiti će veću transparentnost rada i kvalitetniji odnos između isporučitelja vode i svih korisnika u Vrgorskoj krajini i na njegovoj realizaciji čestitamo upravi naše komunalne tvrtke. Nadamo se da će istim putem krenuti i Gradska Čistoća.

<< Arhiva >>