Izložbu o Anni Frank možete posjetiti svakim radnim danom od 15 do 17 sati

petak , 07.11.2014.



Izložbu 'Anne Frank - povijest za sadašnjost' možete razgledati svakim radnim danom od 15 do 17 sati u novoj zgradi Osnovne škole 'Vrgorac'.
Kišno je vrijeme, pa ako ste slobodni, izvrsna je to prilika za posjet izložbi. Ulaz je besplatan. Ne zaboravite se upisati u knjigu dojmova. Svaki dan brojni pojedinci ili grupe dolaze na izložbu u popodnevnim satima pa naši učenici-vodiči imaju pune ruke posla. Također, izložbu će posjetiti peti, šesti, sedmi i osmi razredi Osnovne škole 'Vrgorac' i svi razredi Srednje škole 'Tin Ujević', u društvu svojih razrednika. Jučer smo imali posjet učenika i nastavnika naše Glazbene škole.
Za grupni posjet izložbi najavile su se škole iz Ploča i Smokvice na Korčuli. Također, dolaze nam u posjet i četiri osma razreda iz osnovne škole na Mokošici kod Dubrovnika zajedno s deset nastavnika. A to je tek početak! Organizaciju grupnih posjeta izložbi iz drugih gradova Udruga Vrgoračke novine i Osnovna škola odraditi će u suradnji s Turističkom zajednicom Vrgorca, pa će djeca nakon izložbe obići Vrgorac i njegove povijesne znamenitosti, uz pauzu za ručak. Izložba je otvorena do 27. studenoga.

<< Arhiva >>