U prodaji 63. broj Vrgoračkih novina

četvrtak , 11.12.2014.



Iz tiskare je upravo izašao 63. broj Vrgoračkih novina na 44 stranice. Ovaj broj je trebao izaći krajem godine, ali smo rok pomaknuli zbog prijevremenih lokalnih izbora za Gradsko vijeće Vrgorca.

U ovom broju izdvajamo: intervju s novoimenovanom voditeljicom Gradskog puhačkog orkestra „Ljudevit Bačić“ Ivanom Markotić, veliku reportažu o Mjesnom odboru Umčane, povijesne izvore o osnovnom školstvu Vrgorske krajine 1975. godine, pregled svih događaja vezanih za izložbu o Anne Frank, koja je u Vrgorcu bila otvorena kroz studeni. Na čak 11 stranica donosimo prilog o lokalnim izborima. Možete u njemu pronaći svoje biračko mjesto, sve kandidacijske liste i njihove članove, te intervjue s nositeljima listi na izborima. Uz navedeno u ovome broju možete pročitati i mnogo vijesti i vijestica iz politike, sporta i svakodnevnoga života u Vrgorskoj krajini. Tu su kolumne, nagradna križaljka, rubrika „Bez komentara“ i drugo.

Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, benzinskoj postaji Pivac i trgovini Ante.

Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb) i Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2). Na prodajnom mjestu u Zagrebu još radimo.

<< Arhiva >>