VRGORČANI, IZAĐIMO NA IZBORE!

nedjelja , 21.12.2014.



Danas mi Vrgorčani i Vrgorčanke biramo članove našega Gradskog vijeća. Ukupno će se izabrati 15 vijećnika, naših narodnih predstavnika i predstavnica koji će položiti prisegu da će se u narednom mandatu zauzimati za svekoliki probitak Grada Vrgorca i u donošenju odluka se pridržavati Ustava RH, Statuta i odluka Gradskoga vijeća Vrgorca.

Na izbornom listiću moći će te izabrati između pet listi: 1.HDZ-HSS-HDS, 2.HNS, 3.HSP AS, 4.NLM, 5.SDP. Na tim listama nalazi se ukupno 75 Vrgorčana i Vrgorčanki, a vi će te svojim glasovima odlučiti kojih 15 ide u Vijeće, od čega će ih najmanje osam formirati vlast, a ostali će biti oporba.

Nemojte ni slučajno zaobići ove izbore. Vrgorac je malena sredina, svi se poznajemo i svaki glas je bitan. Budite jako kritični prema onima u vašemu okruženju koji nisu previše željni otići na svoje biračko mjesto, potrošiti pet minuta i donijeti odluku važnu za sve nas. Posebno budite kritični prema onima koji vam prodaju demagogiju kako se ništa ne može promijeniti, kako su svi isti, kako njih nitko ništa ne pita i slične umotvorine. Takvim pametnjakovićima predložite da sami formiraju listu pa neka promoviraju svoju viziju Vrgorca, ako im postojeće ne odgovaraju. Mladi, upozorite svoje stare na dužnost glasovanja, stari, probudite svoje mlade iz letargije i povedite ih na biračko mjesto. Svi su važni, svaki glas je bitan.

Tko ne izađe, neka ne kuka u slijedećim godinama.

<< Arhiva >>