Ivica Pandžić dao ostavku!

srijeda , 14.01.2015.



Na večerašnjem sastanku Glavnog odbora HDZ-a Vrgorac, dosadašnji predsjednik stranačke organizacije Ivica Pandžić je dao ostavku! Pandžić je bio dugogodišnji predsjednik stranke, a u gradskoj upravi je obavljao dužnosti predsjednika Gradskog vijeća, te gradonačelnikova savjetnika.

U izjavi za javnost povodom davanja ostavke Pandžić je istaknuo: "Svi mi koji smo u politici podlježemo odgovornosti. Ta odgovornost veže se za uspjehe i neuspjehe u političkoj areni. Politika je takva, nekada pobijedite, a nekada izgubite. U svemu tome treba voditi računa o jedinstvu političke opcije kojoj pripadate. Stoga, zbog lošijeg rezultata od očekivanog na nedavnim prijevremenim izborima za Gradsko vijeće u Vrgorcu podnosim ostavku na mjesto predsjednika Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice grada Vrgorca. Hrvatskoj demokratskoj zajednici želim da izabere vodstvo koje može odgovoriti novim izazovima na dobrobit Vrgorca i Hrvatske demokratske zajednice."

O Pandžićevoj ostavci spekulira se već nekoliko mjeseci. U kuloarima se govorilo da će ostavku dati prije prijevremenih izbora za Gradsko vijeće, pa je to trebao učiniti poslije izbora zbog povijesno lošeg rezultata HDZ-a, da bi to na koncu učinio danas, 14. siječnja. Uskoro se očekuje i rušenje gradonačelnika Borisa Matkovića i njegova zamjenika Željka Pervana u Gradskom vijeću, čime za Vrgorac završava jedno, a počinje drugo političko razdoblje. Nadamo se puno uspješnije.

<< Arhiva >>