BREJKING NJUZ Novinari preuzeli vlast u Vrgorcu!

petak , 20.02.2015.



RADNI NARODE VRGORSKE KRAJINE

Vrgorčani, Vrgorčanke, stvarni i fiktivni građani, seljaci i seljačine, poštena i nepoštena inteligencijo, radnici i neradnici, nezavisni mladi i zavisni stari, lijevi i desni

UMRO JE DRUG TITO

Ma, ne, samo vas zajebajemo
Tito je umra ima 35 godina…

Nego, svima vama izdajemo ovaj

PROGLAS

U situaciji kada naš Grad nema vlasti jer se Gradsko vijeće ne uspijeva sastati zbog nedostatka kvoruma, a pijane mačkare koje su u veljači preuzele vlast, izgubile su ključeve grada, novinari izvjestitelji s Gradskog vijeća odlučili su preuzeti stvar u svoje ruke i zauzeti apsolutnu vlast u Vrgorcu.

Ovim proglasom izvan snage se stavlja svaka dosadašnja službena i mačkarska vlast u Vrgorcu, ukida se demokracija, a uvodi ŽURNALOKRACIJA, apsolutna novinarska vlast bez prava reklamacije i verbalnog delikta.

Novo Gradsko vijeće sastavljeno isključivo od vrgorskih novinara izvjestitelja s Vijeća odmah je održalo svoju 1. sjednicu u novom, neograničenom mandatu i jednoglasno donijelo nekoliko odluka koje na snagu stupaju odmah. Tko ne posluša i ne pokori se ovim odlukama bit će odmah učlanjen u Zajednicu žena HDZ-a Katarina Zrinski.


1. Na području Vrgorske krajine zabranjuje se svako vodnjenje vina i ono se mora pit u cilu. Komunalni redari se obvezuju posebno paziti provodi li se ova odluka u domaćinstvima u Kotezima i Kokorićima kada im netko dolazi u goste.

2. Stiljska krumpirova zlatica proglašava se strogo zaštićenom životinjskom vrstom. Svaki pokušaj nanošenja štete mišlju, riječju, djelom i propustom ovoj plemenitoj životinji bit će kažnjen brisanjem prebivališta.

3. Donje Kašče pripaja se Vrgorskoj krajini. Selo je to zaslužilo činjenicom što je o njemu napisano najviše novinskih članaka po metru kvadratnom na planeti. Kao drugoplasirana, Mijaca se pripajaju Hercegovini, a trećeplasirana Žlibina postaje dio mjesnog odbora Draževitići.

4. Gradski Upravni odjel za društvene djelatnosti biti će premješten u redakciju facebook stranice Kokorići-Kutac-Kotezi Ekskluzivno, a ured gradonačelnika u dimaricu Marinke Bubina u Kotezima.

5. U matičarevom uredu u općini Željko iz kule će ponovno otvoriti restoran. Sve će bit skoro džabe i na račun Grada, kao nekad.

6. Dopušta se turističkom djelatniku Zvonimiru Pervanu da u Kokorićima podigne pedesetmetarski spomenik Gospi na čijem će postolju pisati „Smrt fašizmu – sloboda narodu“. Cilj je jednim spomenikom u Kokoriće privući katoličke hodočasnike i antifašiste, te provesti Tuđmanovo pomirenje.

7. Vrgorčani dobivaju pravo glasa na lokalnim izborima u Ljubuškom. Tko ne glasa, bit će kažnjen sa 100 konvertibilnih maraka. Tko glasa, bit će nagrađen sa 400 kuna. Prije polaska na glasanje možete u Odjelu za financije preuzeti kupon od 20 kuna za benzin do Ljubuškog, a možete posuditi i službeno vozilo Grada. Parkirano je iza općine. Ključevi su u vratima.

8. Iz Male vijećnice Grada Vrgorca bit će uklonjena fotografija Franje Tuđmana iz 1991. godine i postavljena fotografija Franje Tuđmana iz 1945. godine.

9. Fratri i popovi diljem Vrgorske krajine obvezni su se u barem 75% vrimena nediljne propovidi petljat u politiku.

10. Podružnica HDZ-a bit će premještena iz stare općine u zgradu komiteta. Njezinim starijim članovima bit će vraćene partijske knjižnice koje su im nepravedno oduzete 1991. godine.

11. Aktivira se prastara ideja da se iznad Vrgorca podigne veliki cirkuski šator, a posjetiteljima naplaćuju ulaznice za predstavu. Ideja je to koju su nepravedno zanemarile sve dosadašnje nenarodne vlasti.

12. O tome tko ima prednost prolaska na vrgorskom raskrižju – onaj koji ide iz smjera trgovine Ante i skreće prema Škuljima ili onaj što ide od ambulante i skreće za Škulja – odlučivat će Vijeće sigurnosti UN-a.

13. Pokojni gradski lutalica, pas Lovre, koji blagopočiva na Ajdanovcu, dobit će najljepšu ulicu u Vrgorcu.

14. Svaka cesta koja ulazi u kružni tok kraj Šarićeve kuće postaje jednosmjerna.

15. Crni sprejevi za šaranje ispred općine odsad se moraju kupovat isključivo u Brodomerkura.

16. Sve odluke koje se donesu u sitne sate na Trgu mudrosti postaju obvezne za sve građane.

17. Nedolasci vijećnika na Gradsko vijeće postaju nematerijalna kulturna baština Vrgorske krajine na UNESCO-ovoj listi.

18. Gospodarska zona Ravča bit će premještana u Kljenak, na misto gdje je 1990. sletio NLO. Kada već ne možemo pronaći ovozemaljske investitore, moramo tražit dalje.

19. Autocesta iznad Dusine se zbog prevelike buke premješta u Draževitiće, a iz Draževitića u Dusinu se premješta spomenik palim borcima.

20. Kibici na bućama u Bege na igralištu postaju zaposlenici općine.

Vrgorac, 20. veljače 2015. godine

U potpisu
NOVA VLAST, dipl. ing.

<< Arhiva >>