U prodaji 66. broj Vrgoračkih novina

četvrtak , 02.07.2015.



Dragi čitatelji Vrgoračkih novina, u prodaji je novi, 66 broj našega i vašega lista na 44 stranice!

U ovom broju, prvi puta do sad, uspjeli smo na jednom mjestu dobiti sve kandidate za gradonačelnika, te nositelje ostalih listi za Gradsko vijeću na predstojećim izborima. Pružili smo im mogućnost da svi odgovore na ista pitanja, prezentiraju svoj program, izjasne se o bivšoj vlasti i kažu zašto misle da bi Vrgorčani trebali za njih glasovati. Vjerujemo da će te ovim specijalnim izbornim dijelom Vrgoračkih novina biti i više nego zadovoljni odrađenim.
Uz to, donosimo veliku reportažu iz jednog od naših lijepih sela. Ovoga puta su na redu Vina. Kako su Vina izgledala našemu reporteru, kako se u njima živi, kakva je buduća perspektiva sela – sve to pročitajte u ovoj reportaži. Donosimo i izvještaje s Revije frizura, sjednice Vijeća za komunalnu prevenciju, planinarenja Vrgorčana i Drveničana na Rilić i slično. Tu je veliki izvještaj o radu Udruge lađara Vrgorac, o njihovim uspjesima i budućim planovima. Donosimo priču o zaboravljenoj spravi za dobivanje svjetla – zavojanskoj zekuljači.

Uz navedeno, možete pročitati brojne vijesti i vjestica iz politike, sporta i svakodnevnoga života u Vrgorskoj krajini. Tu su kolumne, nagradna križaljka, rubrika „Bez komentara“ i drugo.

Vrgoračke novine su dostupne za kupnju na slijedećim prodajnim mjestima u Vrgorcu:
- Benzinska postaja 'Pivac', Šetalište Mate Raosa
- Trgovina 'Ante', Zagrebačka ulica
- Mesnica 'Pivac', Ulica Hrvatskih velikana (Pijaca).

Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb) i Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2).

<< Arhiva >>