ROMAN TOLJ: Nećemo podržati HDZ!

utorak , 14.07.2015.



Kontaktirao nas je predsjednik HNS-a Vrgorac Roman Tolj. Istaknuo je kako su on i članovi njegove stranke pod velikim pritiskom HDZ-a da ih podrže u Gradskom vijeću, pa je Tolj zamolio da javno objavimo stav HNS-a da ne postoji nikakva šansa i nikakva mogućnost da HNS bude osma ruka podrške HDZ-u u Gradskom vijeću Vrgorca.
Kako bi razjasnio stav svoje stranke i svoj osobni, Tolj je zamolio da prenesemo današnje priopćenje HNS-a Vrgorac upućeno građanima Vrgorca. U priopćenju stoji:

"Naši birači dali su nam mandat u Gradskom vijeću Grada Vrgorca vjerujući u naš program, nas kao osobe i mi imamo moralnu obvezu prema njima.
Politički smo se dodatno aktivirali upravo iz razloga jer smo nezadovoljni kako se s našim gradom upravljalo proteklih 20 godina, a danas nas kuloarskim pričama žele staviti u koš upravo s onima koji su vodili tu štetnu politiku. Svi koji nas poznaju znaju da takvo što nije moguće.
Prije izbora željele su nas u svojim koalicijama razne opcije, sad poslije izbora žele nas još i više. Da nam je bilo do funkcija i uhljebljenja prihvatili bi predizborne koalicije, ali ponavljamo da smo na izbore išli samostalno, da smo povjerenje građana grada Vrgorca zadobili kao samostalni i da takvi mislimo i ostati. Ne vjerujemo niti jednoj opciji, niti jednom obećanju, već nas zanimaju isključivo projekti i rezultati.
Osobno ću biti uši, usta i ruka građana koji su nam dali svoje povjerenje. Biti Gradski vijećnik je časna funkcija i prilika za rad na dobrobit svih građana grada Vrgorca bez obzira na političku ili bilo kakvu drugo opredijeljenost.
Pred nama je drugi krug izbora za gradonačelnika i pozivamo vas da izađete na izbore i date svoj glas isključivo po svojoj savjesti. Mi ćemo vas znati poslušati.
Svaku našu odluku vezanu za rad u Gradskom vijeću donosit ćemo zajednički, u dogovoru s kolegama iz Predsjedništva Županijske organizacije HNS-a da bi sa znanjem i iskustvima drugih što kvalitetnije zastupali ideje i projekte za koje smo dobili povjerenje.
O svakoj našoj odluci obavijestit ćemo građane grada Vrgorca.
Dragi sugrađani, budite sigurni da nećemo trgovati s budućnošću našeg grada i da vas nećemo razočarati."

<< Arhiva >>