U prodaji 67. broj Vrgoračkih novina

petak , 28.08.2015.



Dragi čitatelji Vrgoračkih novina, u prodaji je 67. broj Vrgoračkih novina – prvih novine Vrgorske krajine, o i to na rekordnih 48 stranica.

U novom broju donosimo ekskluzivni intervju s novim gradonačelnikom Vrgorca Rudolfom Grljušićem. Tu je i veliki intervju s književnikom Jurom Divićem. Donosimo vam pregled izbornog procesa i rezultata izbora u Vrgorcu. Tu si opširne reportaže iz Mjesnog odbora Dusina, te sajmova na Velikom Prologu i Dusini. Donosimo izvještaj s Tinovih dana, te festivala pustolova 'Mate Svjetski'. Komentiramo i aktualni trenutak u HMNK Vrgorac. Ekskluzivno objavljujemo isječke iz knjige Miloša Zubca 'Rezervna kultura', posvećene Vrgorcu i Zupčevu prerano preminulom prijatelju Ivici Stankoviću. Povodom 440. godišnjice smrti fra Ivana Rožića donosimo opširan tekst o njegovoj biografiji i kolektivnom pamćenju Vrgorčana na njegovu osobu.

Uz navedeno, možete pročitati brojne vijesti i vjestica iz politike, sporta i svakodnevnoga života u Vrgorskoj krajini. Tu su kolumne, nagradna križaljka, rubrika „Bez komentara“ i drugo.

Vrgoračke novine su dostupne za kupnju na slijedećim prodajnim mjestima u Vrgorcu:
- Benzinska postaja 'Pivac', Šetalište Mate Raosa
- Trgovina 'Ante', Zagrebačka ulica
- Mesnica 'Pivac', Ulica Hrvatskih velikana (Pijaca).

Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb) i Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2).

<< Arhiva >>