Raspisan natječaj za ravnatelja Doma športova Vrgorac

ponedjeljak , 14.09.2015.



S današnjim danom na web stranici Grada Vrgorca (www.vrgorac.hr) je raspisan natječaj za ravnatelja Doma športova u Vrgorcu, kojega prenosimo zainteresiranoj javnosti:

Upravno vijeće Javne ustanove za šport i tjelesnu kulturu „Dom športova Vrgorac“ iz Vrgorca, r a s p i s u j e

N A T J E Č A J
za imenovanje ravnatelja
Javne ustanove za šport i tjelesnu kulturu
„Dom športova Vrgorac“


1. Raspisuje se natječaj za imenovanje ravnatelja Javne ustanove za šport i tjelesnu kulturu „Dom športova Vrgorac“ u Vrgorcu na mandatno razdoblje od 4 godine.

2. Za ravnatelja Ustanove može se imenovati osoba koja ispunjava slijedeće uvijete:
- ima visoku stručnu spremu, te,
- ima najmanje dvije godine radnog staža.

3. Kandidati su uz zamolbu dužni priložiti:
- dokaz o stručnoj spremi,
- dokaz o radnom stažu,
- presliku osobne iskaznice,
- potvrdu da se ne vodi kazneni postupak - u izvorniku ili ovjerenoj preslici (potvrda ne smije biti starija od 6 mjeseci od objave natječaja),
- životopis s opisom dosadašnjeg rada.

4. Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostaviti u roku 15 dana od dana objave natječaja na adresu: Dom športova Vrgorac, Matice hrvatske 11., 21276 Vrgorac, s naznakom „Za natječaj – ne otvaraj“.

5. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

6. Kandidati će o rezultatu natječaja biti obaviješteni u roku od 45 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava.

7. Ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju:
Osoba koja ima pravo prednosti prema Zakonu o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, dužna je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.
Da bi ostvarila pravo prednosti pri zapošljavanju, osoba koja ispunjava uvjete za ostvarivanje toga prava, dužna je uz prijavu na natječaj priložiti:
- sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta,
- rješenje o priznatom statusu, odnosno potvrdu o priznatom statusu iz koje je vidljivo spomenuto pravo,
- dokaz da je nezaposlena.

Natječaj objavljen 14. rujna 2015.

Vrgorac dobiva podružnicu 'Crvenih đavola'

subota , 12.09.2015.



U Vrgorcu se osniva navijačka skupina Radničkog nogometnog kluba Split – Crveni đavoli! To nam je ekskluzivno potvrdio inicijator osnivanja, Vrgorčanin Ante Raos. On je prošle zime u Vrgorcu slučajno sreo predsjednika kluba Slavena Žužula i tako je započela međusobna suradnja.
– Veliki sam zaljubljenik u Radnički nogometni klub Split i već duže vrijeme sam tražio način kako se iz Vrgorca mogu angažirati u njegovu praćenju. Pa je osnivanje podružnice navijačke skupine 'Crveni đavoli' bilo logičan korak, kaže nam Raos, inače zaposlenik benzinske postaje u Vrgorcu. On je već okupio inicijativnu grupu vrgorskih navijača RNK Split, a uskoro slijedi i službeno osnivanje udruge. Neki kontakti s klubom su već uspostavljeni, te Raos koristi priliku pozvati sve Vrgorčane, ljubitelje Radničkog nogometnog kluba Split da se priključe navijačkoj skupini. Navodi kako će prva akcija udruge biti izrada velikog transparenta, odlazak u Split na utakmicu i posjet posljednjem počivalištu najvećeg splitovca u povijesti – Milorada Bibića Mosora, gdje će mu zapaliti svijeću.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>